Start
Uppåt

20 maj - 29 maj

Elevsalong


Foto: Anders Skarin

 

Att visa fram vad barn och ungdomar har producerat under skolåret hör till Konsthallens käraste tradition. Vi vet vad det betyder för eleverna. Både för nuet och för framtiden.

Det är guld värt att få bekräftelse från en Konsthallspublik. Det gäller inte bara för eleverna själva och deras kamrater, utan också för personalen på förskolorna, lärarna i skolan, föräldrar, syskon och mor- & farföräldrar. Vi välkomnar alla och framför allt hela släkten!

Välkommen som Konsthallsvän!

Föreningen Väsby Konsthalls Vänner, VKV, är en ideell förening som ansvarar för utställningsverksamheten i VäsbyKonsthall i samverkan med Ricardo Donoso,Konsthallens grundare. Väsby Konsthalls Vänner vill gärna bli fler!

Bli Konsthallsvän och bidra till verksamheten med medlemsavgiften som är 200 kronor. Du kan också bidra med annat, till exempel vara värd på helgerna eller ingå i en vernissagegrupp. I entrétrappan finns ett sponsorträd som behöver löv och äpplen. För 100 kronor får du ditt namn på ett löv och för 500 kronor ditt namn på ett äpple.

Stängt 1 maj